torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäiväilyä


Ulkona on ollut tosi hieno ilma näiden paukkupakkasten jälkeen ja siellä vietin tänään tovin jos toisenkin.

Itsenäisyyspäivän iloksi - ja lähestyvän joulun - kehittelin havukaaren etuovelle. Kyseinen köynnöskaari on vuosia vanha ja jo pariin kertaan maalattukin ja ajattelin sen elinkaaren olevan jo lopussa, kun syysmyrsky kaatoi sen ja alaosa vääntyi. Mutta sitten keksin sille vielä käyttöä tässä muodossa. Kiinnitin sen rautalangalla tolppiin ja nyt vain toivon, että kiinnitykset kestävät mahdolliset talvipuhurit. Kuusenhavuja löytyi takapihan puista, joten tämä koristus tuli maksamaan 0 euroa. Jos olisin viitsinyt, havuja olisi voinut vielä siistiä ja sitoa vähän enemmän, mutta vietettyäni jo useamman tunnin ulkona, oli sormet sen verran kohmeessa, että oli pakko siirtyä sisälle.

Köynnöskaaren valot nappasin tästä oven pielessä olevasta pikkukuusesta ja korvasin valot muutamilla palloilla ja tähdillä. Tässä kuvassa testailin kameran valotuksia ja vahingossa tähän tuli vähän satumainen tunnelma (ja taisi vähän tärähtääkin :).

Kirpparilta löytynyt kynttilälyhty oli koristautunut jääkukkasilla.

Näin upeita piparimalleja löytyi yhdestä askartelu-lehdestä! Jospa ensi jouluna tekisi näitä lahjaksi, tältä joululta on lahjat jo aika hyvin hoidettu.

Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti