torstai 21. helmikuuta 2013

Perintönojatuolin tuunaus

Niinpä vain ehti vierähtää melkein kaksi kuukautta, ennen kuin tuli sellanen sopiva fiilis päivittää jotain tännekin. Ohessa yksi nojatuoliprojekti, myöhemmin siitäkin tulee varmaan parempia kuvia, kunhan se kotiutuu oikeaan huoneeseen. Täällä on nyt menossa niin kova remontti- ja muuttorumba, että siitäkin tulossa kuvasarjaa, kunhan saadaan ensin vähän huoneita järjestykseen. Muuttamassa emme toki ole pois, vaan vaihdellaan vain huoneita ja rempataan siinä samalla vähän pintoja. Myös muutaman vuoden unelmissa siintänyt katon maalaus valkoiseksi on lähtenyt käyntiin ja pitihän siinä sitten vaihtaa vähän keittiöön yläkaappejakin etc... remonteilla lienee taipumus karata käsistä; kun yhden paikan saa kuntoon, viereinen kohta sitten suorastaan huutaa myös maalia (ja/tai tapettia) pintaansa. Ja huonekaluthan meillä harrastaa tuota juoksentelua ympäri kämppää ilman remonttiakin. :)
Joka tapauksessa, kiva olla taas back on the track!

Kyseessä oli äidinäidin perintöä oleva 50-luvun...

...retronojatuoli huikealla päällisellä.


Tällainen päällinen siinä oli viimeiset 15 vuotta. Puuosat olin maalannut valkoiseksi.
Ja tällainen siitä tuli. Kangas tietenkin kirpputorilta. Valkoiset puuosat suttasin sienen kanssa tummanharmaalla seinämaalinjämällä eli tuli maksamaan noin 1 euron tämä tuunaus. :)



Ja kevättä odottelen jo malttamattomana - kuin myös meidän karvakorvat.
Mukavaa helmikuun loppua, seuraava postaus tulee toivottavasti vähän nopeammin kuin kahden kuukauden päästä!

1 kommentti:

  1. Vau, hienoksi tuli tuoli!
    Mulla on kans vaiheessa yks tuoli, mut en oikeen tiedä miten saan kankaan irti! Selkänojasta se lähti vaivoin ja istuinosa on niin tiukassa, et taitaa tulla ikuisuusprojekti!

    Mulla on kans maalisuti heilunu tiuhaan. Aina kun tulee uutta puhdasta pintaa, vanha näyttää tunkkaselta ja niin projekti laajenee;)

    VastaaPoista