perjantai 27. syyskuuta 2013

Muutama tyyny ja muita väläyksiä

Tiedättekö sen tunteen, kun heti aamulla herätessään on ihan mielettömän hyvällä tuulella? Kaikki on jotenkin niin oikein päin ja hyvin. Tällaisilla fiiliksillä siis tänään. :)
Nyansseja kuluneelta ja viime viikolta...

Tällainen kaunotar löytyi kirpparilta, viinilasi oletettavasti, mutta saa nyt palvella kynttiläkippona. Taustalla isoäidin perua olevista kynttiläjaloista toinen. Alla oleva pöytä oli kuvan ottamisen aikoihin valmistautumassa laatoitukseen, siksi laatat vähän miten sattuu.
Kissaperhe takan reunalta: oikealla äitini maalaama kissa esikuvanaan lapsuuteni Piki-kissa, vasemmalla siskolta saatu ihastuttava kynttilänsammutin ja pienimmäisen tein viime joulun alla kuusenkoristemassasta ylijääneestä palasta.
Wessaan muutti kaksi siskolta saamaani kaappia. Sininen väri vain vaihtui matkan varrella tummanharmaaseen, jota jäi aikoinaan yli makuuhuonerempasta. Eli seinämaalilla nämä maalasin ja hyvin tuntuu maali pysyvän jopa ilman hiontaa ja pohjamaalia.
Tästä wc:n matostakin lupailin joskus kuvaa, tässä se nyt sitten on, pesukoneesta tulleena ja pörröisenä. Jotexilta sen tilasin ja vähän pettynyt olen hinta-laatu -suhteeseen...
Tässä yksi perintötyynyliina. Taustalla näkyy lamppu, johon liimasin varjostimeen kankaan ja suttasin rottinkisen alaosan harmaalla.
Tämän tyynyn innostuin yhtenä päivänä ompelemaan verhosta ylijääneestä kankaasta.

Wellu testaamassa tyynyn ominaisuuksia.


Oikein rentouttavaa ja tunnelmallista syyskuun viimeistä viikonloppua sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti