keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Hiljalleen...

...alkaa olohuonekin pehmentyä tekstiilien myötä.


Vasemmanpuoleinen verho siis Ikean Emmie Rose- kangasta, oikeanpuoleinen myös ikealainen. Laskosverho Jotexilta muutamalla eurolla. Verhossa oli alunperin sinisiä kukkasia, mutta leikkasin vanhasta lakanasta sopivamman värisiä ja liimasin verhoon.


Nurkassa olevan valaisimen ostin joskus kirpputorilta vanhemmalle pojalle, sinisen muovikuvun maalasin valkoiseksi. Se odottelee pintaansa vielä jotain... pitsiä ehkä. Seinille on jo taulut odottamassa, kunhan vain viitsisin modifioida niitä hiukan.


Isännän työpaikan pihasta keräilin kukkia maljakkoon.


Sieltä löytyi ihastuttava värimuunnos akileijasta. Mahtaisikohan siirto omaan pihaan onnistua... itselläni on akileija vain perinteisenä syvän sinisenä.


Tällaisen namupeiton löysin Jyskistä. Matto Jotexilta.



 Hyvän mielen kirjasuositus: tositarina Lontoon kaduilta, kuinka kissa adoptoi katusoittajan (nimenomaan noin päin).
Katukatin omat sivut www.katukattibob.fi.


Yksi lempikukkani: pioni. Nämä yksilöt ostettu kaupasta, mutta takapihalla kukkii myös tänä keväänä istutettu ikioma samanvärinen pioni. <3



Hempeää heinäkuuta!

1 kommentti:

  1. Mielettömän ihana tuo tilkkupeitto! Muutenkin kaunista ja hempeää teillä. Juu, kannattaa kerätä siemenet siitä akilleijasta mukaan, kylvää nyt syksyllä maahan, niin uskoisin että jonkinlainen hempeä akilleija sieltä vielä nousee=)

    VastaaPoista