torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä ja pinkkiä

Home-lautasliinat Jotexilta, telineessä olevat sisustuskauppa.comista.

Jouluvalot muuttuivat pääsiäisvaloiksi Tiimarista löytyneen höyhenhörhellyksen avulla. Peilistä heijastuu eteisen kaappi, joka on entinen kodinhoitohuoneen liinavaatekaappi, nyt se kätkee sisäänsä kenkiä. Pikkueteisessä naulakkohyllyistä toinen, seinät maalasin valkoiseksi (ennen siniset).

Kuten vähän pelkäsinkin, pinkki on alkanut vallata alaa... nämä ihanuudet "pääsiäispuussa" Tiimarista.

Tämä kimppu tarttui mukaan Cittarista, reilun kaupan ruusuja ihanissa väreissä - taustalla Vili oman värisessä nojatuolissaan.

Tämmöisiä herkkuja on lupa nauttia pääsiäisenä. :)

Tämän vuoden pääsiäiskukat sijaitsevat heinäpedillä.
Tässä keittiön länsiseinä joskus muinoin...

...tässä remontin jälkeen. Nämä on taas näitä omituisesta kuvakulmasta otettuja kuvia, kun tuntuu, että mittasuhteet jotenkin vääristyvät... plääh, kun voi olla hankalaa hyvien kuvien ottaminen. Vasemmalla näkyy remontissa oleva erkkeri.
Tässä taasen itäseinä ennen...

...ja tässä remontin jälkeen. Mikro ja jääkaappi ovat jossain vaiheessa menossa vaihtoon, samoin alakaapit saanevat valkoisen maalin pintaansa ja työtasot taas öljytään tummiksi. Yläkaapit ovat siis isoäitini 60-luvun keittiökaapista sahatut osat.
 
Keittiöön saatiin mahdutettua aamiaispöytäkin, kun kaappijärjestystä vaihdettiin.

Näin suloisia vintage-kortteja löytyi jääkaapin oveen netistä.
Riemullista pääsiäistä!

2 kommenttia:

  1. Mitäs jos pistäisit tänne blogiin pystyyn Tori-osaston, jossa voisit lukijoille tarjoilla sopivaa korvausta vastaan remonteista vapautuvaa "romua" muille aarteiksi, omia käsitöitä tai tuunattuja kirppislöytöjä, kuten tuo aamiaispöydän yllä oleva lamppu...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rohkaisevasta palautteesta, olen nimittäin asiaa harkinnut jo pitemmän aikaa... katsotaan, josko ajatukset muuttuisivat vielä teoiksi tässä kevään ja kesän mittaan. :)

      Poista