sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Uusi olohuone

Heippa ystävät pitkästä aikaa! Työ on taas syönyt naista ja päivitykset jääneet vähiin. Tämä päivitys on myös viimeinen pitkään, pitkään aikaan, toisin sanoen blogini jää 'telakalle' toistaiseksi määräämättömäksi ajaksi. Ajan ja elämän täyttää pian ihan erilaiset kuviot ja nämä sisustelut ja kotoilut on paljon vähemmällä. Joten jos haluaa pysyä kärryillä, mitä meidän huushollissa tapahtuu, pitää kutsua itsensä kylään. :)
Mutta tässä vielä kurkistus siihen, mitä olen touhunnut kuluneina viikkoina...

Ruokapöydän liinana palvelee lahjapaperi; edullinen, helppo vaihtaa ja vaihtoehtoja riittää. :)

Lääkekaappi sai koristeen Tikkurilan Intohimo-sabluunalla (tulostettu netistä, kopioitu piirtoheitinkalvolle ja leikattu auki), tähän jouluun kuuluu jostain syystä musta väri... hmmm.

Muutaman uuden piparimuotin ostin myös massakoristeiden tekoa silmällä pitäen.

Tällaisia suloisia lumiukko-keittiöpyyhkeitä sain äidiltäni joululahjaksi vuosia sitten.

Tämä ikkunanpoka on odottanut käyttöönottoa jo jonkin aikaa. Viimein ujutin siihen kanaverkkoa ja tein siitä tilanjakajan. Jonkinlaisen katton ulottuvan tolpan se vaatisi vielä kaverikseen...

Ja viimein esittelyyn pääsee myös uusi olohuoneemme! Ehdottomasti mun suosikkihuone meillä. Kukkamaljakkona toimiva hillopurkki sai vyötteen vanhasta valoverhon palasta.
Tässä uurastukseni tulos: aikaisemmin esittelemäni kaupantiski.
Kaapin ikä on arvoitus, mahdollisesti 1900-luvun alkupuolelta. Vetimiä en vaihtanut, ne olivat sen verran hyvässä kunnossa. Alakaapit ovat ns. kippikaappeja. Ainoastaan yksi lasi oli sen verran rikki, että leikkautin siihen uuden.

Tässä näkyy, että kaappi on sahattu isommasta kokonaisuudesta. Taustalla oleva vanha ovi samasta rakennuksesta, kuin kaupantiskikin. Ovessa oleva kranssi on siskoni tekemä.



Kirpparilta ostettu pieni pöytälamppu sai pitsiä päällensä. Jossain vaiheessa tuunailen sitä vähän enemmänkin.

Lisää kirpparilöytöjä, sekä lasit että tarjotin.

Olohuoneeseen muuttivat Ikean nojatuolit ja kaksi sohvaa, ruhtinaallisesti tilaa olla ja nauttia! :) Oikealla näkyvä jalkavalaisin yksi suosikeistani, kirpparilta sekin, vihreä väri vain muuttui harmaaksi sienellä töpötellen.

Maalasin huoneen joitakin vuosia sitten, kun Aleksi vielä asui siinä. Nyt suunnitelmissa on maalata katto ja jalkalistat valkoisiksi ja seinät harmaiksi. Ikkunasta pilkistää keskeneräinen puuvarastomme.



Rauhallista, siunattua, levollista, mieltä kutkuttavaa joulunodotusta, tulevaa joulua sekä vuotta 2014!

 ps. Voi olla, että toinen blogini 'Matkalla ikuisuuteen' (matkaikuisuuteen.blogspot.fi) herää henkiin vuoden vaihteen jälkeen. Pysy linjoilla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti