lauantai 18. tammikuuta 2014

Sisustustarraa ja tulppaaneja

Niin elämä toisinaan yllättää ja tämä blogitauko jäikin ennakoitua lyhyemmäksi. :) Lähestyvä kevät kutkuttaa taas mukavasti sisustusintoista ja kuten kuvista näkyy, vaaleanpunainen valtaa salakavalasti alaa...

"Ruokasalissamme" pieniä muutoksia: harmaantuneesta laudasta tehty hylly odottelee valaisimia...
...kirpparilta ostettu taulukehys vaati vähän korjailua ja maalia. Kuvat on vuosien takaa jonkun sisustuslehden mukana tulleita postikortteja.
Sisko lahjoi jouluna tällaisella ihanalla kranssilla... :)
...ja ystävät syntymäpäivänäni sisustustarralla, jossa on yksi lemppari raamatunkohtani.

Ja tässä sitä pinkkiä...

...olohuoneessa ruusujen muodossa. Alla rottinkikori, jonka maalasin ensin valkoisella ja päälle suttasin harmaata. Pinkki pitsiliina kirpparilta. Lasilaatikoihin kokeilin lahjapaperia - edullisempi vaihtoehto haaveilemalleni pastellisävyjä pursuavalle merkkikankaalle. :) Ehkä sellaisen kuitenkin vielä hankin.

Tunnelmallista tammikuuta!

3 kommenttia:

  1. Tää vaan on niin sun juttu- ja samalla vielä saat ihanat tunnelmat välitettyä minunkin maanantaitani piristämään ;.) KIITOS! Vaikuttava teksti ja ihanaa wanhaa suomen kieltä. Suostuiskohan ystävät paljastamaan mistä noita saa???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitoksista! :) Sisustustarra on jostain (lahja?)liikkeestä Noormarkusta, en nyt muista nimeä tähän hätään, mutta voin selvitellä asiaa.

      Poista
  2. Art&design Henrietta's on puljun nimi ;)

    VastaaPoista