lauantai 8. helmikuuta 2014

Mattoja, hääpäivää sun muuta mukavaa

Katseet ovat näin alkuvuodesta kääntyneet vahvasti kohti lattiaa - nimittäin mattoihin. :)

Tämän ihanuuden sain yllätyssynttärilahjaksi!

Kiitos M vielä tuhannesti! On kyllä ihan mielettömän tykätty lahja!

Eteinen sai pitkän käytävämaton vihdoinkin. (Tuo laattalattia pistää kyllä niin pahasti silmään, että sille täytyy ehkä tehdä jotain... :)

Matto ulottuu ulko-ovelta vastapäiseen seinään eli melkein 4 metriä pitkä. Kun päät on seinää vasten, vältytään toivon mukaan näitä mattoja vaivaavalta kippuraan menemiseltä. Hintaa matolle tuli vain 5 ekee / metri, ostopaikkana HongKong.


Kiitokset A ja M kukista! Sohva sai peitteekseen ikivanhan huopapeiton, jonka pelastin autotallista joutumasta isännän öljyräteiksi. :) Ikkunasta näkyvää maisemaa katsellessa voisi kuvitella, että on syksy, kevät tai kesä eikä suinkaan talvi. Täällä sataa tällä hetkellä vettä!
Näin ihanaa lahjapaperia bongasin Ruissalon kylpyläreissulta - en tosin kylpylästä vaan Prismasta. :) Sitä olisi tarkoitus kokeilla kaupantiskin lasilaatikoihin. Tyynyliina kirpparilta.
22. hääpäiväkin tuli juhlittua, tällaisen kakun kera. <3
Lintuja on vieraillut tosi paljon ilmojen lauhduttua kauralyhteellä. Harmi vain, että tämä kuva on otettu ikkunan läpi ja siksi sumea...

Täällä suunnitellaan pää höyryten pesutilojen remonttia ja viime keväistä kattojen maalaustakin pitäisi jatkaa. Eikä nuo seinätkään taida säästyä maalitelalta... :) iloista ja innostunutta mieltä helmikuuhusi!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Blogisi innostaa muakin suunnittelemaan remonttia;) Harmi, ettei sen toteutus oikein suju multa. Hei, ootko ajatellut laattojen maalausta? Jotkut on sitä mieltä että se on tosi helppoa ja jees, mutta oon kyllä kuullu sellaistakin ettei oiskaan niin helppoa. Tiedä siitä sitten.....Terkkuja=)

    Ja hei ISOT ONNITTELUT hääpäivästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielessä kävi aikoinaan toi laattojen maalauskin, mutta viisaammat sanoivat, ettei pysy kovin kauaa vaikka millasta myrkkyä laittais, joten nyt suunnitteilla laminaatin asennus suoraan laatan päälle.

      Poista