tiistai 28. tammikuuta 2014

Sisustuksellisia nyansseja



Keittiön ikkunalla ollut paperitähti lähti vaatehuoneeseen odottelemaan seuraavaa joulua ja kun johto ja lamppu jäivät orpoina roikkumaan, laitoin varjostimeksi vanhan kukkakorin. Sain siis 0 eurolla tykkäämäni rottinkityyppisen tunnelmavalaisimen. :)

Toiselta siskoltani sain aivan ihastuttavan pörröisen sisustustyynyn joululahjaksi.


Vein upeassa kukassa olevat ruusut ulos koristeeksi, jotta niistä olisi iloa pidempään kuin sisällä ja näin kauniisti pakkanen ne huurrutti (-tosin kuva on vähän tärähtynyt).

Käytössäni oleva kamera on iankaikkisen vanha ja yrityksemme hankkia siihen uutta muistikorttia ei tuottanut tulosta, joten olen kuvaillut melkein kaikki blogin kuvat samalla 512 mb:n kortilla, jota siis kokonsa takia pitää tyhjennellä usein. Näyttää siltä, että joko kamera tai kortti on sanomassa sopimustaan irti, koskapa kuvissa on ruvennut olemaan enemmän kohinaa. Siinä vaiheessa ei auttane muuta kuin opetella käyttämään Aleksin kameraa. Ja minä kun en tykkää yhtään opetella uusien vempaimien ihmeellisyyksiä. Tosin nyt kun sain uuden läppärin, niin pakko on ollut sukeltaa Windows kasin ihmeelliseen maailmaan (josta en kylläkään ole yhtään tykännyt). Mutta "maailma muuttuu, Eskoseni" ja me sen mukana - tai sitten emme... :)

Nostalgisia hetkiä vanhojen vempaimien parissa - mikäli sellaisia vielä omistat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti