tiistai 7. lokakuuta 2014

Mansikkapaikka

Kait jokainen ainakin jossain kohtaa elämää kaipaa paikkaa, jossa voisi hengähtää ja irrottautua tavallisesta arkirumbasta ja -sambasta...


...me etsittiin sellaista paikkaa tänä kesänä saaristosta ja kiertelemällä katselemassa muutamia järvenrantatontteja, mutta...



...lopulta päädyttiin vuokratonttiin Keuruulla, IsoKirjan leirintäalueella.
Parinsadan neliön tontti on viettävää etelärinnettä, ihanaa haapametsää.



Aluskasvillisuus on monimuotoista, kaikki 24.9. postauksen kuvat ovat tontilta.




Vastarannalla asustelee joutsenpariskunta...


...ja rannassa sijaitsee tuikitarpeellinen haaveilukivi. Ranta on tiivispohjainen savi-hiekka, joka syvenee pikkuhiljaa.


Leirintäalueella on käytettävissä isot nurmikkoalueet pelailuun, tunnelmallisia nuotiopaikkoja, kuntosali, frisbeegolf-radat, upeat lenkkeilymaastot etc.

Meidän "mökki" näyttää tältä:



ostettiin siis reilunkokoinen asuntovaunu, joka etuteltan kanssa riittää mainiosti meidän perheelle. Isännällä on suunnitteilla vielä kärrysaunaa, mulla kylpytynnyriä ja kesäkeittiötä, joten nikkaroitavaa riittää. Ja laituri pitää tietenkin olla.
Yksi yö jo vietettiin rannassa eikä sunnuntaina olisi millään malttanut lähteä pois eli kunhan kevät koittaa, on meidän viikonloppujen suunta tiedossa. :)


Mika kävi isänsä kanssa raivaamassa puita ja IsoKirjan talkkari Hokkanen kaivoi pohjan ja tasoitteli sorat vaunua varten. Malttamattomina odotamme kevättä! :)


Tontilla kasvaa kaksi tosi isoa ja vanhaa haapaa, ne on niin kuin me. :)


Juha Tapion osuvan biisin myötä hyvää yötä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti